Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

10 motive pentru a-ti instala un sistem de topire a zapezii

Zapada, gheata si turturii sunt o problema constanta iarna, indiferent de zona tarii in care locuiesti. Daca stai la casa, cu atat mai mult simti frustrarea si efortul aferente activitatilor zilnice de curatare a zapezii si ghetii din curte, de pe aleea de acces, de pe acoperis, trepte sau terasa. Probabil ai obosit sa traiesti cu teama de a nu suferi vreun accident (tu si membrii familiei tale) ori de cate ori treci prin curte catre casa si urci trepte. Cel mai sigur, te-ai saturat sa petreci zeci de minute iarna, in fiecare dimineata si seara, incercand sa scoti masina din curte sau garaj, sau sa o parchezi peste noapte fara derapaje sau alte inconveniente.

Hai sa vedem astazi 10 motive pentru care ar trebui sa iti instalezi sisteme de degivrare a aleii si curtii, a treptelor si a acoperisului casei:

1. Iti ia mai mult timp sa ajungi din casa la garaj sau la depozitul din capatul curtii pentru a lua lopata de zapada, decat iti ia sa cureti zapada din curte si de pe alee.

2. Ori de cate ori ai indepartat zapada si gheata din fata casei sau de pe aleea pentru masina ai observat ca acestea s-au depus din nou pana sa fi apucat tu sa cureti tot.

3. Te simti in pericol ori de cate ori pasesti in curte sau pe alee.

4. Te gandesti cu groaza la costurile interventiilor medicale si ale tratamentelor ori de cate ori un membru al familiei tale merge prin curtea acoperita de zapada sau gheata sau urca treptele casei.

5. Ai vazut atat de multe fotografii cu accidente ale oamenilor care indepartau zapada de pe acoperis cu lopata sau alte mijloace traditionale, incat nu mai vrei sa indepartezi gheata, turturii si neaua de pe acoperis deloc.

6. Te-ai saturat sa imprastii sare pe jos, numai ca sa vezi cum aceasta iti deterioreaza asfaltul sau iti afecteaza buna functionare a masinii.

7. Iti este mila de animalele de companie care trebuie sa lupte cu depunerile de zapada zilnic pentru a se misca in curte.

8. Nu te poti obisnui cu faptul ca trebuie sa suferi de frig si degeraturi in fiecare zi in timp ce cureti zapada si gheata din diverse zone ale curtii sau aleii din fata casei.

9. Te-ai saturat sa ceri cu imprumut diverse scule sau materiale de indepartare si topire a ghetii si zapezii de la vecini atunci cand ale tale nu mai fac fata precipitatiilor si temperaturilor extreme.

10. Timpul, efortul, stresul si ingrijorarile aferente activitatilor zilnice de indepartare a ghetii si zapezii din jurul casei, de pe trepte, jgheaburi si acoperis te costa mai mult decat instalarea unor sisteme eficiente de degivrare.

 

Sistemele de degivrare inteligente, cu senzori de temperatura si precipitatii te scutesc de toate aceste probleme, si multe altele, facand iarna sa iti para un sezon linistit care nu pune prea multe probleme. In afara de costurile de investitie, sistemele de degivrare nu necesita cheltuieli majore de intretinere, in schimb iti vor face viata mai placuta si mai sigura pe timp de iarna, contribuind din plin la confortul tau si al familiei tale, reducand si din numeroase alte costuri suplimentare.

Vezi si articolul in care iti prezentam modul de functionare a cablurilor de degivrare.

Articole si noutati

M
E
S
A
J
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.