Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

Zootehnie

Alte aplicatii ale sistemelor de incalzire DEVI includ Incalzirea fermelor de animale – incalzirea fermelor de porci si de pui.

Procesul modern de crestere a animalelor din zilele noastre presupune asigurarea conditiilor optime pentru acestea inclusiv din punct de vedere termic.

Incalzirea fermelor de porci

Pentru a creste intr-un timp cat mai scurt, purceii nu trebuie sa piarda caldura corporala in mediul exterior. Solutia optima pentru crearea unui mediu propice este instalarea in pardoseala a cablurilor incalzitoare.

Purceilor proaspat fatati trebuie sa li se asigure o temperatura de aproximativ 30C la sol in primele zile, dupa care temperatura trebuie redusa gradual pana la 18C in decursul a 4 saptamani.

Aceste conditii pot fi asigurate prin dispunerea in zonele necesare a cablurilor incalzitoare DEVIflex controlate cu termostatele electronice DEVIreg.

Incalzirea fermelor de pui

De asemenea este foarte eficienta instalarea cablurilor incalzitoare la fermele de pui pentru accelerarea ritmului de crestere al acestora. Printre alte avantaje, amintim crearea unui mediu mai curat si mai uscat pentru pui, fapt care s-a dovedit a avea o foarte mare importanta in starea sanatatii acestora si in eliminarea obiceiului acestora de a se ingramadi unul in celalalt atunci cand nu este asigurata temperatura de confort optima.

Datorita crearii acestei temperaturi de confort, se reduce astfel aparitia bolilor care se transmit prin atingere de la un pui la altul. Mai mult, uscarea rapida a excrementelor de la pui va permite o curatare mai usoara si mai rapida a pardoselii.

Articole si noutati

M
E
S
A
J
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.