Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

Produse pentru incalzire electrica

HOBBIT INTEGRAL RO va ofera produse pentru incalzirea electrica in pardoseala proiectate si testate in acord cu cele mai stricte norme. DEVI si-a stabilit standarde inalte pentru produsele sale, unitatile de productie fiind omologate conform standardelor ISO 9001. Pentru un sistem de incalzire in pardoseala eficient va punem la dispozitie:

  • cabluri incalzitoare DEVIflex si DEVIsafe cu puteri diferite de 20W/m, 18W/m sau 10W/m
  • covorase incalzitoare gata pentru utilizare, cu element de incalzire monoconductor sau dublu conductor cu ecranare
  • termostate cu diferite configuratii de senzori, in functie de aplicatia lor: senzor de pardoseala, senzor de camera sau o combinatie intre cele doua.

Daca sunteti interesati de pretul produselor pentru incalzirea in pardoseala, completati formularul de contact apasand butonul “Mesaj” din stanga, iar noi te vom contacta in maxim 8 ore lucratoare. 

Cablul incalzitor DEVIflex™ 18T

Cablul de încalzire bifilar 18 W/m, complet ecranat, sigur si robust, usor de instalat, cu o durata de viata mare si GARANTIE 20 ANI.

Cablul incalzitor DEVIflex™ 10T

Cablul de încalzire dublu conductor 10W/m, cu ecranare, destinat încorporarii în beton si materiale similare. În cazul pardoselilor din lemn, acesta poate fi instalat

Covor electric incalzitor DEVIcomfort™

Elementul de încalzire dublu conductor cu cablu ecranat, gata pentru utilizare. Cablul subtire este plasat pe un covoras cu adeziv pe partea inferioara pentru o instalare mai usoara.

Sistemul cu fixare tip click DEVIdry™

Conceptul din spatele sistemului Devidry™ este la fel de simplu ca si produsul. Devidry™ este alcatuit dintr-o placa de spuma cu cinci straturi, fiecare cu o functie bine definita.

Placile DEVIcell™

Sistemul de încălzire DEVIcell™ este conceput pentru a fi în contact cu pardoselile inferioare sau superioare din lemn, ceea ce asigură o reacţie rapidă la încălzirea podelei şi la distribuirea uniformă a căldurii.

Termostat DEVIreg™ Smart

DEVIreg Smart este un termostat inteligent cu conexiune WI-Fi care poate fi controlat prin aplicatia de pe telefonul mobil, DEVIreg™ Smart App de oriunde, oricând.

Termostat DEVIreg™ Touch

Compatibilitate maxima. DEVIreg™Touch este compatibil cu o gama larga de rame si senzori diferiti și DEVIreg™Touch poate fi integrat fara efort în sistemele existente –cu efort minim și eficienta maxima din punct de vedere al cheltuielilor.

Termostat DEVIreg™ Opti

DEVIreg™ Opti – un termostat electronic programabil, cu un timer săptămânal, utilizat pentru controlul elementelor electrice de încălzire în podea. […]

Termostatele DEVIreg™ 530, 531 si 532

Termostatul electric pentru comanda sistemului de încalzire electrica prin pardoseala. Seria Devireg 530 este destinata montarii pe perete si se utilizeaza de obicei în aplicatii de interior: în case, hoteluri, cladiri publice si birouri. Este disponibil cu diferite configuratiide senzori în functie de fiecare aplicatie.

Uscator prosoape DEVIrail™

DEVIrailTM este un uscător de prosoape ideal pentru băi, bucătării şi camere de serviciu. De asemenea, este o soluţie excelentă pentru hoteluri.

Folie incalzire oglinda DEVIfoil™ Mirror

DEVIfoil™ Mirror este cea mai eficientă metodă de prevenire a aburirii oglinzilor din băi. Se monteaza pe spatele oglinzilor si se cupleaza la intrerupatorul luminii.

Banda de fixare DEVIfast™

Banda de fixare DEVIfast este folosita pentru a usura montajul cablurilor incalzitoare atat la aplicatiile de incalzire in pardoseala cat si la degivrare […]

Articole si noutati

M
E
S
A
J
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.