Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

Top 5 sisteme inteligente pentru o casa smart

Sistemele “smart” pentru acasa devin din ce in ce mai populare si la noi in tara. Dincolo de faptul ca sistemele inteligente si interconectate iti ofera foarte mult in termeni de functionalitate, ele contribuie din plin la siguranta si confortul tau.

Cum ar fi sa iti controlezi printr-o aplicatie de telefon cele mai importante aparate electrocasnice? Cum ar fi sa controlezi dintr-un singur buton anumite sisteme din casa? Ei bine, astfel de lucruri sunt cu adevarat posibile. Astazi, ne vom concentra atentia pe cele mai interesante cinci sisteme inteligente pentru o casa smart.

Hub-ul Orvibo

Daca pe vremuri iti doreai o telecomanda universala, care sa iti permita sa controlezi absolut toate aparatele si sistemele dintr-o casa, acum visul ti s-a indeplinit. Hub-ul Orvibo functioneaza impreuna cu o aplicatie de smartphone cu ajutorul carora poti controla toate device-urile din casa.

Daca ai sisteme si aparate echipate cu infrarosu, hub-ul Orvibo te ajuta sa conectezi si sa controlezi cateva zeci de astfel de device-uri fara nici un efort. Orvibo te ajuta sa renunti la orice telecomanda din casa si sa ai controlul deplin asupra tuturor aparatelor pe care le conectezi la hub si la aplicatie.

Termostatul DEVIReg Smart

Impreuna cu aplicatia DEVISmart App, acest termostat inteligent iti permite sa controlezi si sa gestionezi sistemul de incalzire prin pardoseala din locuinta ta. In comparatie cu alte termostate, DEVIReg Smart se foloseste de aplicatia aferenta pentru a-ti transofrma smartphone-ul intr-o telecomanda. Astfel, poti controla sistemul de incalzire prin pardoseala de la orice distanta (chiar si cand esti plecat in vacanta).

Astfel de sistem inteligent pentru acasa iti permite sa gestionezi cu precizie temperatura pe care ti-o doresti in casa, in orice moment, avand astfel un control total si asupra cheltuielilor pe care le implica folosirea sistemului.

Sistemul de securitate Canary

Canary este un sistem de securitate al casei pe care il poti opera cu ajutorul unei aplicatii smartphone. Sistemul iti permite sa vezi si sa auzi tot ce se intampla la tine in casa, deoarece este echipat cu o camera video cu unghiuri foarte largi, un sistem audio de mare fidelitate si „vedere de noapte”.

Poti viziona in timp real tot ce se intampla la tine acasa, si poti primi notificari imediate in legatura cu tot ce se intampla cand esti plecat. Sistemul Canary iti ofera de asemenea si date privind calitatea aerului, temperatura si umiditatea pentru ca tu sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Detectorul Leeo

Impreuna cu aplicatia integrata, Leeo actioneaza ca un organ complex de miros si auz: detecteaza scurgeri de gaze, fum si caldura (in caz de incendiu) si functioneaza ca o alarma.

In afara de faptul ca te anunta prin aplicatie in legatura cu orice potential pericol din casa ta, Leeo vine insotit si de senzori de temperatura si umiditate, pentru ca tu sa iti poti controla cat mai bine nivelul de confort din casa.

Leeo functioneaza pe baza unei conexiuni Wi-Fi odata ce il pui in priza, iar noaptea iti ofera si o lumina de veghe.

iRobot Roomba

In marea de dispozitive smart pe care le avem acum la dispozitie, aspiratorul iRobot Roomba s-a remarcat ca fiind unul dintre acele dispozitive pe care te poti baza oricand sa te ajute cu treburile casei. Roomba aspira singur in toata casa, fiind dotat cu senzori de localizare care ii permit sa fie eficient.

In plus, prin intermediul aplicatiei cu care vine insotit, il poti programa prin telefon sa inceapa curatenia de unul singur (inainte de a ajunge tu acasa, de exemplu). Mai mult, ii poti seta de la distanta si preferintele tale in ceea ce priveste curatenia.

Tu ce astfel de dispozitive inteligente ai folosit sau ti-ai dori sa folosesti in viitorul apropiat? Care dintre ele ti se pare cel mai util?

Articole si noutati

C
O
N
T
A
C
T
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.