Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

4 semne care-ti spun ca e timpul sa-ti renovezi locuinta

Cu totii ne dorim sa locuim in case frumoase, confortabile, placute la vedere si primitoare ca atmosfera. De multi ani nu se mai pune problema investitiilor in infrastructura locuintei, caci geamurile termopan, parchetul laminat, instalatiile sanitare moderne si eficiente, materialele decorative (tapetul sau lambriul de exemplu), toate sunt elemente comune si toate au darul de a ne face viata mai usoara si frumoasa. Mai mult, unii dintre noi urmaresc tendintele modei in design­ul interior si se angajeaza in diverse proiecte de remodelare a locuintei chiar daca nu se pune problema functionalitatii.

Dar ce se intampla cu acele semne mai subtile care iti spun ca e timpul sa-ti renovezi locuinta in mod serios, dincolo de aspecte estetice sau de tendinte?

Peretii casei tale dau permanent semne de umezeala

Un perete rece pe timp de iarna nu este un semn atat de evident ca ceva ii lipseste locuintei tale. Dar daca acelasi perete da primavara semne de umezeala, favorizeaza aparitia mucegaiului si nu pare a se incalzi sub nicio forma, inseamna ca e cazul sa iei masuri. In aceasta privinta, izolatia de exterior sau de interior iti poate rezolva rapid problemele. Poti alege dintre finisaje de interior care au atatun aspect estetic placut, dar si izoleaza peretii pentru ca tu sa nu mai suferi de frig sau sa cureti constant umezeala si mucegaiul de pe ei.

Desi ai luat toate masurile, in casa ta e in continuare frig

Ai reparat tevile, ai schimbat caloriferele, ai instalat geamuri termpopan, ai avut grija in fiecare an sa nu inghete conductele, dar in continuare iti e frig. Ei bine, solutia care iti rezolva toate problemele de acest tip este incalzirea prin pardoseala. Un sistem de incalzire prin pardoseala iti va produce o temperatura optima in casa fara pierderi, cat timp doresti, la exact ce temperatura doresti. Pe termen lung, scapi de aspectul neplacut al caloriferelor, maresti spatiul de locuit, faci economii la intretinere si iti petreci sezoanele reci in deplin confort, fara grija frigului, a racelilor sau a alergiilor.

Presiunea apei de la robinet lasa de dorit

Este adevarat ca in unele blocuri inalte presiunea apei la etajele superioare lasa de dorit. Te-­ai gandit ca este cazul sa schimbi tevile, intreg sistemul de apa, garniturile si accesoriile? Daca presiunea apei iti da batai de cap, acesta este un semn clar ca trebuie sa decopertezi tot si sa aduci o echipa de instalatori sa faca reparatii pentru a rezolva problema.

Curtea si aleea din fata casei sunt mereu inghetate

Daca iti doresti sa scapi de problema constanta a inghetului pe aleea din fata casei tale si in curte, poate este cazul sa te gandesti la un sistem de degivrare care sa lase asfaltul perfect uscat chiar si cand ninge sau temperaturile sunt cu mult sub minus. Sistemele de degivrare, ca si cele de incalzire prin pardoseala, par o investitie complicata la prima vedere, dar de fapt nu sunt. Functioneaza pe baza de senzori si de termostate si nu consuma energie electrica in plus fata de nevoile tale. Mai mult, iti protejeaza masina, asfaltul in sine, sanatatea ta si a celor dragi. Poti profita de ocazie sa iti instalezi astfel de sisteme de degivrare si pe trepte, terasa, acoperis sau burlane.

Tu ce alte semne crezi ca ridica semne de intrebare cu privire la nevoia unor renovari?

Articole si noutati

C
O
N
T
A
C
T
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.