Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

5 investitii pe care sa le faci in casa ta, rentabile pe termen lung

Atunci cand iti amenajezi o locuinta, fie ca este abia construita, fie ca trece printr-un proces de modernizare, o amenajezi pe termen lung si foarte lung.

Calitatea materialelor si a manoperei, precum si valoarea intrinseca a investitiilor, pot parea costisitoare la inceput, dar isi vor amortiza costurile in timp. Mai mult, unele astfel de investitii te vor ajuta sa economisesti bani in alte aspecte ale vietii de zi cu zi si iti vor asigura un trai confortabil si fara batai de cap.

Hai sa vedem astazi cinci astfel de investitii care sunt rentabile pentru casa ta pe termen lung.

Geamurile termopan

Cu un timp in urma, geamurile termopan erau considerate o investitie costisitoare, dar in zilele noastre reprezinta un standard de viata atunci cand cumparam sau amenajam o locuinta. Reprezentand din ce in ce mai mult o necesitate, geamurile termopan si-au demonstrat de mult utilitatea in reducerea pierderilor de caldura in casa si de izolatia termica si chiar fonica pe care o ofera.

Nu trebuie sa cauti mult pentru a gasi un raport calitate-pret excelent si pentru a te bucura de confort in fiecare zi, economisind in acelasi timp sume considerabile privind incalzirea sau reparatiile.

Incalzirea prin pardoseala

Desi nu este inca atat de raspandita precum geamurile termopan, incalzirea prin pardoseala devine din ce in ce mai populara si asta pentru cele mai bune motive. Un sistem de incalzire prin pardoseala asigura o caldura uniforma la nivelul picioarelor – acolo unde frigul se resimte cel mai puternic – resimtindu-se optim la orice inaltime.

In plus, un sistem de incalzire prin pardoseala iti permite un control excelent asupra temperaturii camerelor pe care vrei sa le incalzesti, intervalului de timp in care vrei sa o folosesti si tot asa.

Nefiind afectata de pierderile de caldura si putand fi reglata cu ajutorul senzorilor si termostatelor in cele mai mici detalii, incalzirea prin pardoseala reprezinta o investitie foarte rentabila pe termen lung, durata ei de viata fara reparatii si interventii ridicandu-se si la 10-15 ani.

Electrocasnice eficiente

Este gresit sa credem ca tehnologia avanseaza atat de repede incat nu are rost sa investim acum in electrocasnice eficiente, pentru ca ne vom cumpara altele si mai bune in curand. Aceasta este ruta cea mai costisitoare. In schimb, investeste inca de la inceput in electrocasnice eficiente energetic, de calitate, cu termene de garantie ridicate si insotite de o buna reputatie a producatorului.

Dincolo de eficienta energetica – ce iti va economisi bani pe termen lung – electrocasnicele de calitate iti vor usura viata, iti vor face traiul mai confortabil si iti vor permite sa castigi mai mult timp.

Podele solide

Parchetul laminat a devenit si el un standard de viata in locuintele noi de foarte mult timp. Desi este in general de calitate, nu este recomandat sa te zgarcesti cand vine vorba despre podele. Daca vrei parchet laminat, ia-l in considerare pe cel rezistent la trafic greu si tratat suficient de bine ca sa nu trebuiasca sa il schimbi dupa primele zgarieturi.

sunt inca foarte la moda – rezista bine la trafic si asigura un confort termic sporit oricarei incaperi.

Usi de lemn

Ar putea parea scumpe la prima vedere – si poate destul de grele, destul de incomode – dar iti faci o favoare instalandu-le la tine in casa. Dincolo de faptul ca au o durata de viata foarte ridicata, usile de interior din lemn asigura un foarte ridicat confort termic si o izolatie fonica excelenta.

Acestea sunt numai cinci din investitiile rentabile pe termen lung care isi amortizeaza cheltuielile rapid si te ajuta sa scapi de batai de cap, costuri suplimentare si adiacente si griji legate de starea de confort si sanatate a celor dragi.

Tu ce astfel de investitii ai face in casa ta? Ai prefera electrocasnice avansate sau un sistem de incalzire prin pardoseala?

Articole si noutati

C
O
N
T
A
C
T
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.