Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

Degivrarea pentru compania ta

Aplicatiile industriale ale sistemelor moderne de degivrare sunt largi – de la asigurarea mobilitatii flotelor auto in parcurile logistice, pana la regularizarea temperaturii fluidelor in tevi si rezervoare, degivrarea devine pe zi ce trece o solutie din ce in ce mai buna pentru persoane juridice din multiple domenii de activitate.

Inghetul poate produce daune materiale foarte serioase companiilor care depind de o retea de tevi in activitatea lor. Fie ca este vorba de transportul unor fluide care se contracta sau se dilata atunci cand ingheata, tevile sunt in continuu pericol de deteriorare in urma inghetului. Sistemele de degivrare prin cablu incalzitor si strat corespunzator de izolare impiedica asemenea accidente si potentiale scurgeri de fluide. Acelasi tip de tehnologie se poate folosi in cazul rezervoarelor, crescandu-le fiabilitatea.

Dincolo de necesitatea protejarii tevilor si echipamentelor de inghetul fluidelor, sistemele de degivrare pot asigura mentinerea unei anumite temperaturi in interiorul tevilor, chiar si in cazul strabaterii de distante mari, cu un grad de acuratete foarte fin, asigurat de senzori si termostat automat. De asemenea, in cazul tevilor ingropate, sistemele de degivrare contribuie la scaderea adancimii recomandate de ingropare, datorita faptului ca asigura o mai mare versatilitate retelei de instalatii in fata fluctuatiilor de temperatura.

Noi instalam sisteme de degivrare pentru persoane juridice, cu aplicabilitate in domenii care ajung de la sere si sisteme de irigatii pana la fabrici si instalatii industriale de mare volum. In functie de caz, sistemele pot fi instalate in exteriorul tevilor sau in interiorul lor, iar calculele efectuate de echipa noastra vor asigura de fiecare data indeplinirea cerintelor dumneavoastra, cu un pierderi calorice minime si cu maxima eficienta.

C
O
N
T
A
C
T
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.