Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

Cum sa-ti transformi baia intr-un adevarat spa

Un centru spa este o oaza de rasfat si lux pentru cei mai multi dintre noi. Din nefericire, un astfel de colt de Paradis unde esti tratat regeste si unde ti se indeplinesc toate dorintele nu este intotdeauna accesibil ca pret. Ba, mai mult, este posibil sa trebuiasca sa iti faci rezervari la hoteluri sau complexe turistice de la mare sau munte pentru a beneficia de tratamente spa de calitate. Cu toate acestea, specialistii in domeniul wellness au gasit cateva solutii interesante si practice pentru a iti transforma propria ta baie intr-un centru spa fara prea mare efort.
Daca cochetezi cu ideea de a iti transforma baia de acasa intr-un spatiu miraculos in care sa imbini confortul cu relaxarea si rasfatul, hai sa vedem impreuna ce elemente ai putea adauga pentru a-ti indeplini visul.

Incalzirea prin pardoseala

Un sistem de incalzire prin pardoseala poate fi instalat sub gresie, marmura sau parchet pentru a asigura baii tale caldura si confort. Dupa o baie cu spuma nu va mai trebui sa iti faci griji pentru podeaua rece pe care vei pasi. De asemenea, incalzirea prin pardoseala asigura baii tale si un aspect foarte elegant, ordonat si curat. Caldura ce radiaza din podea spre tavan te va asigura de faptul ca baia ramane uscata si igienica, deoarece aceasta nu face ca praful si alergenii sa pluteasca in aer.

O cada accesorizata

Pentru a crea un adevarat spa la tine acasa s-ar putea sa ai nevoie de o cada cu hidromasaj. Dar daca nu vrei sa iti instalezi celebrul jacuzzi, poti accesoriza cada cu cateva elemente care sa iti ofere clipe de relaxare si care sa iti imbunatateasca starea de sanatate. Exista motorase speciale care se pot atasa de marginea cazii si care iti transforma cada in jacuzzi, imbunatatindu-ti astfel circulatia sangvina sau ajutandu-te sa iti relaxezi muschii obositi.
Mai mult, iti poti instala un kit de spa pentru casa care te ajuta sa te bucuri de o baie cu bule si hidromasaj fara sa cheltui prea mult.

Aromaterapie

Atunci cand pasesti pragul unui spa profesional esti intampinat de arome care au rolul sa iti dea o stare de bine, sa te calmeze si sa te ajute sa te relaxezi. Poti recrea atmosfera placuta a unui spa la tine acasa prin adaugarea unor lumanari parfumate sau montarea unor infuzoare de uleiuri esentiale care sunt pe gustul tau.
Din punct de vedere estetic, aceste elemente adauga o nota de eleganta oricarei bai. Incearca aromaterapia cu uleiuri esentiale de lavanda, eucalipt sau lamaie. Sarurile de baie sunt si ele recomandate pentru o sesiune de relaxare totala, acestea avand si un rol important in infrumusetarea pielii si reducerea stresului acumulat peste zi.

Muzica si lumini

In niciun spa din lume nu vei fi intampinat de lumina rece a neoanelor sau de obisnuita lumina furnizata de becuri. Mergi pana la capat si aprinde lumanari (parfumate sau nu) in toata baia, pentru a obtine o atmosfera relaxanta si placuta.
Muzica joaca un rol esential in acest proces, asa ca poti sa alegi un tip de muzica acustica ce te poate transpune intr-o atmosfera de vis: valurile marii, sunetele junglei sau cascada.

Accesorii suplimentare

Daca vrei sa te simti ca intr-un adevarat spa, mai poti adauga cateva accesorii pentru a desavarsi intreaga atmosfera: instalatii care dezaburesc oglinzile, suporturi de prosoape si halate de baie cu incalzire, presuri de baie din bambus pentru un efect desavarsit.
Poti sa experimentezi si cu mobilierul sau solutiile de stocare din baie si sa alegi designuri de inspiratie rustica, de exemplu, sau unele de tip minimalist. Cu cat baia ta este mai putin aglomerata si cu cat arata mai ordonata si cocheta (gandeste-le la vaze cu flori, obiecte decorative, finisaje de lemn, bambus sau piatra), cu atat te vei simti mai bine.
Te-ai gandit vreodata sa iti transformi baia intr-un adevarat spa? Ce elemente ar trebui sa adaugi pentru a-ti indeplini acest vis?

Articole si noutati

C
O
N
T
A
C
T
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.