Sistemul de incalzire ideal

pentru un maxim de confort

Degivrarea pentru casa ta

Zapada si inghetul, in pofida faptului ca au o contributie la construirea magiei iernii, devin reale pericole pentru siguranta familiei si casei dumneavoastra. Acumularea zapezii sau ghetii pe rampa dumneavoastra auto, sau pe aleea si treptele din fata casei pot duce la accidente foarte neplacute, in cel mai rau caz, sau pur si simplu va pot aglomera activitatile zilnice, datorita sacrificiului de timp si de efort necesar pentru a le curata.

Mai mult decat atat, inghetul poate periclita insasi siguranta casei dumneavoastra – daca apa din burlane si jgheaburi ingheata, ele pot crapa, iar casa poate suferi infiltratii la prima topire.

Solutia cea mai buna pentru prevenirea acestor pericole sunt sistemele de degivrare pe care le oferim. Imaginati-va cum ar fi sa nu fie nevoie ca dumneavoastra sa indepartati cu lopata, timp de treizeci de minute dimineata si treizeci de minute seara, zapada din fata casei, fiindca sub asfalt s-ar gasi o retea de cabluri incalzitoare, complet automatizata, capabila sa topeasca eficient zapada si gheata asternute?

Cum ar fi sa nu trebuiasca sa curatati jgheaburile si burlanele, sa nu fie nevoie sa indepartati turturii, sa nu va mai faceti probleme in legatura cu siguranta podului casei dumneavoastra?

Sistemele de degivrare pentru casa accesibile acum pot fi instalate cu usurinta si rapiditate, fiind compatibile cu orice tip de suprafata exterioara si avand un consum electric foarte mic (aproximativ 250W/mp) in raport cu beneficiile evidente pe care le asigura in timpul iernii. În plus, ele au o durata de viata foarte lunga (intre 80 si 100 de ani), fiind asadar o investitie nu doar pentru casa, ci pentru urmatoarele doua generatii ale familiei dumneavoastra.

Daca aveti intrebari legate de sistemele de degivrare nu ezitati sa ne contactati!
 

Cat de util ti s-a parut acest articol?

Articole si noutati

 • 27 Oct. 2021 Poți folosi încălzirea în pardoseală cu podeaua din vinil?

  Pentru foarte multă lume, încălzirea prin pardoseală este răspunsul la foarte multe probleme de ordin practic, financiar și chiar personal atunci când vine vorba despre confortul în propria locuință. De-a lungul sezonului rece, ai un adevărat depozit de căldură binefăcătoare sub tălpi și o temperatură optimă în fiecare cameră. Dar atunci când îți instalezi un Citeste mai mult »

 • 21 Oct. 2021 Microbetonul și încălzirea în pardoseală

  Încălzirea prin pardoseală este o soluție din ce în ce mai populară printre cei care vor să beneficieze de mai mult confort termic cu costuri reduse. Dar un astfel de sistem nu este întotdeauna compatibil cu materialele de construcție folosite în general. Din acest motiv, astăzi vom discuta despre microbeton, unul dintre mai potrivite materiale Citeste mai mult »

 • 23 Sep. 2021 De ce majoritatea oamenilor aleg încălzirea în pardoseală ca metodă de încălzire?

  Faptul că din ce în ce mai mulți oameni aleg încălzirea prin pardoseală nu mai este o surpriză pentru nimeni. Dacă acum câțiva ani acest sistem era prezent în general în hoteluri sau alte unități de cazare, spa-uri sau case de vacanță, acum nenumărate case și apartamente au încălzire prin pardoseală integral sau în anumite Citeste mai mult »

 • 20 Sep. 2021 Încălzirea în pardoseală ridică sau nu nivelul podelei?

  Mulți clienți și cititori ne întreabă dacă un sistem de încălzire prin pardoseală poate sau nu să ridice nivelul podelei. Din acest motiv, în acest articol vom analiza câteva aspecte ce țin de astfel de sisteme și impactul pe care instalarea lor l-ar putea avea asupra pardoselii. De asemenea, vom discuta și despre tipurile de Citeste mai mult »

 • 30 Aug. 2021 De ce ar trebui să îți instalezi încălzire în pardoseală în bucătărie

  Atunci când îți refaci bucătăria, probabil că primul tău gând se îndreaptă spre schimbarea gresiei și a faianței, cumpărarea de aparatură nouă, modificarea mobilei, achiziționarea unui blat nou, etc. Dar te-ai gândit vreodată că un proiect de redecorare a bucătăriei poate implica și instalarea unui sistem de încălzire prin pardoseală electric?  În definitiv, această încăpere Citeste mai mult »

 • 18 Aug. 2021 Ce reprezintă un termostat pentru cameră și cum să îl folosești

  Toți cei care ne bucurăm de încălzire cu centrală sau prin pardoseală suntem obișnuiți cu termostatele. Aceste aparate de mici dimensiuni sunt parte a peisajului casei și rareori ne atrag atenția atunci când nu le folosim în lunile de iarnă.  Dar le folosim cu adevărat bine? Și, mai mult decât atât, le înțelegem cu adevărat Citeste mai mult »

 • 19 Jul. 2021 Se poate instala încălzirea în pardoseală în baie?

  Încălzirea prin pardoseală nu mai reprezintă de mult un lux. Dacă acum câţiva ani, sistemele de încălzire prin pardoseală erau prezente cel mai frecvent în case, hoteluri, clădiri de birouri, săli de sport, clinici medicale, incorporate în terasele restaurantelor, instalate în centre spa sau piscine, printre altele, lucrurile s-au schimbat semnificativ. Acum, încălzirea prin pardoseală Citeste mai mult »

 • 13 Jul. 2021 Istoria încălzirii în pardoseală

  Mulți dintre noi cred că încălzirea prin pardoseală reprezintă una dintre culmile tehnologiei moderne. Cu toate acestea însă, încălzirea în pardoseală are o istorie foarte veche. Unii plasează începuturile acestei forme de încălzire în China, în anii 10.000 î.e.n. Alți arheologi consideră că încălzirea prin pardoseală așa cum o știm astăzi are ca sursă de Citeste mai mult »

Vezi toate ›