Sistemul de incalzire ideal

pentru un maxim de confort

Ce pericole/probleme pot aparea daca folosesc incalzire electrica in pardoseala?

Cand decideti ceva legat de casa in care o sa locuiti tineti cont mereu de siguranta familiei si de posibile probleme ce pot sa apara. O sa va raspundem la cateva intrebari legate de incalzirea electrica in pardoseala.

I: Pot sa ma electrocutez daca am in casa instalat un sistem de incalzire electrica in pardoseala?

R: Nu, cablurile sunt complet izolate si functioneaza si intr-un mediu umed chiar daca sunt scufundate in apa. Deci nu trebuie sa va ingrijorati de spatii precum bucataria sau baia.

I: Poate un sistem de incalzire electrica in pardoseala sa cauzeze un incediu?

R: Nu, cablurile sunt protejate la supraincalzire cu senzori in pardoseala si cu sigurante proprii in tabloul electric.

I: Pot aparea defectiuni ale sistemului de incalzire electrica in pardoseala?

R: Pot sa apara defectiuni in momentul in care se toarna sapa de beton peste cabluri. Cablurile pot fi lovite, intepate sau presate prea mult si se pot produce intreruperi sau defectiuni ale cablului incalzitor. Noi ne vom asigura ca sistemul sa fie instalat fara defectiuni.

I: Cum se detecteaza o defectiune si cum se repara?

R: Noi folosim un aparat care detecteaza locul unde exista defectiunea. Acest aparat are o eficienta de 90%. Odata gasita defectiunea se sparge local pardoseala si se efectueaza o reparatie locala, astfel nu este afectata intreaga suprafata.

Daca mai aveti intrebati legate de sistemele de incalzire electrica in pardoseala atunci ne puteti suna sau scrie folosind formularul din dreapta.

 

Cat de util ti s-a parut acest articol?

Ce pericole/probleme pot aparea daca folosesc incalzire electrica in pardoseala?
4 (80%) numar voturi: 4

Articole si noutati

 • 28 Aug. 2020 E parchetul din locuinta ta potrivit pentru incalzirea prin pardoseala?

  Articol original scris in data de 28 Martie 2016, actualizat in 28 August 2020. Una dintre cele mai importante intrebari la care trebuie sa raspunzi atunci cand doresti sa iti montezi un sistem de incalzire prin pardoseala este daca tipul de parchet pe care il ai deja montat se preteaza la o astfel de instalatie Citeste mai mult »

 • incalzirea electrica prin pardoseala are numeroase avantaje fata de sistemele de incalzire clasice, printre care faptul ca este mai economica, mai confortabila si mai estetica
  26 Aug. 2020 Care sunt avantajele incalzirii in pardoseala?

  Articol original scris in data de 25 Aprilie 2014, actualizat in 26 August 2020. Incalzirea in pardoseala este o solutie practica si eleganta pentru incalzirea oricarei incaperi, fie ca este folosita ca sursa unica de incalzire, fie ca sursa complementara. Deoarece am auzit deseori intrebari de tipul: “care sunt avantajele incalzirii in pardoseala?” sau “de Citeste mai mult »

 • 28 Jul. 2020 5 idei cum iti poti amenaja terasa

  Sa ai acces la o terasa sau un balcon din apartamentul tau este minunat, deoarece acest loc il poti transforma intr-un refugiu perfect pentru relaxare. Momentele petrecute pe terasa in timpul verii pot fi aproape ca o mini vacanta. Mai jos ti-am pregatit cateva idei de design despre cum iti poti amenaja terasa pentru a Citeste mai mult »

 • tipuri de incalzire pentru camera de gradina
  17 Jul. 2020 GHID: Cum iti poti incalzi gradina interioara

  Exista multe optiuni de incalzire atunci cand ai o gradina interioara, iar una dintre cele mai populare metode este incalzirea in pardoseala. Aceasta este o alegere excelenta pentru o camera de gradina, deoarece ofera un sistem de incalzire confortabil, usor de controlat, care este discret si nu impiedica pozitionarea mobilierului. Solutia potrivita de incalzire depinde Citeste mai mult »

 • Pasii instalarii unui sistem de incalzire prin pardoseala
  30 Jun. 2020 Pasii instalarii unui sistem de incalzire prin pardoseala

  Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt o optiune foarte populara de a iti incalzi locuinta. In ultimii ani acestea au luat un avant in ceea ce priveste numarul de clienti si incaperile incalzite. Acest lucru nu e ceva surprinzator daca privim avantajele unui asemenea sistem. Astfel, pe langa faptul ca acestea aduc un plus urias Citeste mai mult »

 • 22 Jun. 2020 Ce trebuie sa faci si sa nu faci atunci cand iti instalezi un sistem de incalzire in pardoseala

  Ne-am gandit sa iti prezentam unele dintre cele mai importante puncte pe care trebuie sa le retii atunci cand iti instalezi incalzire electrica in pardoseala. Ce trebuie sa faci atunci cand iti instalezi un sistem electric de incalzire in pardoseala Citeste complet toate ghidurile de instructiuni inainte de a incepe instalarea. Masoara corect toata suprafata Citeste mai mult »

 • incalzirea in pardoseala in scoli
  29 May. 2020 Incalzirea in pardoseala in gradinite, scoli si universitati

  Organizatiile din sectorul public au multe de luat in considerare atunci cand se gandesc ce optiune de incalzire sa aleaga pentru o instalatie. Costurile, impactul asupra mediului, intretinerea, eficacitatea si confortul au toate un rol foarte important. Gradinitile, scolilele si universitatile s-au orientat mai mult catre incalzirea in pardoseala ca sursa de caldura primara in Citeste mai mult »

 • incalzirea in pardoseala in salile de sport
  26 May. 2020 Sistemul de incalzire prin pardoseala pentru salile sportive

  Salile de sport Salile de sport sunt cladiri multifunctionale care ofera posibilitatea tuturor persoanelor de a practica o activitate fizica si de recreere. De la salile de sport scolare pana la salile de fitness, exista o varietate de asemenea cladiri, fiecare venind cu cerintele proprii in ceea ce priveste, scopul, calitatea, aspectul si sustenabilitatea. Printre Citeste mai mult »

Vezi toate ›