Sistemul de incalzire ideal

pentru un maxim de confort

Ce faci daca apar defectiuni ale sistemului de incalzire electrica in pardoseala?

sistem de degivrare

De foarte multe ori pana acum am discutat despre avantajele incalzirii prin pardoseala si despre montarea acestor sisteme, dar una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le pun clientii este: “ce se intampla daca apar defectiuni ale sistemului de incalzire prin pardoseala?”

In cazul unei defectiuni, sistemul de incalzire prin pardoseala nu trebuie schimbat si inlocuit complet

Unul dintre miturile de care ne vom ocupa astazi este destul de des intalnit. Multi oameni cred ca daca sistemul de incalzire prin pardoseala se defecteaza, atunci vor trebui sa renunte complet la aceasta sursa de incalzire. Mai mult, se crede, in mod eronat, ca in cazul unei defectiuni, sistemul de incalzire prin pardoseala trebuie schimbat si inlocuit complet.

Ei bine, in primul rand trebuie sa ne amintim faptul ca sistemele de incalzire prin pardoseala au o durata de viata foarte lunga si sunt garantate sa functioneze fara interventii odata ce au fost instalate si montate corect. Totusi, asa cum am mai mentionat, unele probleme pot aparea din cand in cand. Acestea pot avea diverse cauze si surse: probleme cu senzorii, termostatul sau probleme cu cablurile electrice incalzitoare.

Indiferent de natura defectiunii, nu trebuie sa iti faci griji ca nu te vei mai putea bucura de sistemul de incalzire prin pardoseala sau ca va trebui sa il inlocuiesti integral. Tot ce trebuie sa faci este sa ne chemi pentru a remedia problema.

De exemplu, daca exista o defectiune de natura electrica localizata la nivelul unuia dintre cabluri, specialistii nostri vor diagnostica defectiunea folosind un aparat care detecteaza locul exact unde se inregistreaza aceasta.

Aparatul are o eficienta de localizare a defectiunilor de 90%. In momentul in care problema a fost localizata la nivelul podelei, reparatiile se vor limita la indepartarea unei singure placi de gresie sau a unei placi de parchet laminat pentru a se efectua o reparatie locala, fara a fi afectata intreaga suprafata.

Inginerii nostri pot remedia situatia daca trebuie intervenit la nivel de componente electrice, fara a fi nevoie ca reparatiile sa afecteze intreaga podea sau intregul sistem de incalzire prin pardoseala. Ce trebuie sa stii este ca nu se recomanda sa intervii singur asupra defectiunilor, mai ales daca sistemul de incalzire prin pardoseala este inca in garantie.

In concluzie, indiferent ce probleme ai cu sistemul de incalzire prin pardoseala, nu trebuie sa iti faci griji ca trebuie sa renunti complet la el sau sa il inlocuiesti pe tot – o perspectiva deloc imbucuratoare. Specialistii nostri pot identifica rapid orice problema si o pot localiza cu precizie, pentru a se putea interveni localizat si eficient, cu minim disconfort si cheltuieli.

Daca mai ai si alte nelamuriri legate de reparatia sistemelor de incalzire prin pardoseala, nu ezita sa ne contactezi!

Cat de util ti s-a parut acest articol?

Ce faci daca apar defectiuni ale sistemului de incalzire electrica in pardoseala?
4.3 (85%) numar voturi: 8

Articole si noutati

 • 29 May. 2018 Ce trebuie sa stii despre constructiile de tip hotelier

  O constructie de tip hotelier reprezinta un proiect de mare anvergura, care necesita intreaga atentie a unui investitor. Afacerile in domeniul ospitalitatii implica destul de multe riscuri si cheltuieli, avand nevoie de studii de fezabilitate riguroase, precum si de implicarea a numerosi specialisti in intreg procesul, de la cumpararea terenului pana la realizarea ultimelor finisaje. Citeste mai mult »

 • 16 May. 2018 Pro si contra: 6 pareri despre incalzirea in pardoseala

  In ultimii ani, incalzirea prin pardoseala a devenit foarte populara printre romani, fie ca acestia doresc sa isi imbunataseasca viata si confortul in locuintele proprii, fie ca doresc sa le ofere oaspetilor o experienta unica in hoteluri sau pensiuni. Despre incalzirea prin pardoseala s-a discutat foarte mult, subiectul fiind inca unul destul de sensibil in Citeste mai mult »

 • 03 May. 2018 Top 5 sisteme inteligente pentru o casa smart

  Sistemele “smart” pentru acasa devin din ce in ce mai populare si la noi in tara. Dincolo de faptul ca sistemele inteligente si interconectate iti ofera foarte mult in termeni de functionalitate, ele contribuie din plin la siguranta si confortul tau. Cum ar fi sa iti controlezi printr-o aplicatie de telefon cele mai importante aparate Citeste mai mult »

 • 19 Apr. 2018 Incalzirea prin pardoseala si copiii

  Discutand despre avantajele incalzirii prin pardoseala, multi dintre clientii nostri ne-au intrebat, asa cum e si firesc, daca un astfel de sistem este benefic si sigur pentru copiii mici – mai ales pentru cei care merg de-abusilea pe podea, care abia invata sa mearga sau care se joaca mult timp pe podea. Astazi o sa Citeste mai mult »

 • 02 Apr. 2018 Top 3 materiale conductoare de caldura pentru pardoseala

  Atunci cand iti instalezi un sistem de incalzire prin pardoseala, confortul tau termic va depinde in mare masura de tipul de material din care este realizata podeaua. Cu cat gradul de conductivitate termica al materialului este mai mare, cu atat te vei bucura mai mult de caldura oferita de sistemul de incalzire. Pentru a fi Citeste mai mult »

 • 14 Mar. 2018 Cat de eficienta este incalzirea prin pardoseala in Romania in conditii de temperaturi scazute

  Am discutat de nenumarate ori despre incalzirea prin pardoseala si avantajele acesteia, precum si eficienta ei in a ne oferi caldura in mod optim atunci cand ne dorim. Dar cum ramane cu clima din Romania si faptul ca iernile noastre nu sunt intotdeauna blande? Cat de eficient este un astfel de sistem in conditiile temperaturilor Citeste mai mult »

 • 20 Feb. 2018 Ce faci daca apar defectiuni ale sistemului de incalzire electrica in pardoseala?

  De foarte multe ori pana acum am discutat despre avantajele incalzirii prin pardoseala si despre montarea acestor sisteme, dar una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le pun clientii este: “ce se intampla daca apar defectiuni ale sistemului de incalzire prin pardoseala?” In cazul unei defectiuni, sistemul de incalzire prin pardoseala nu trebuie schimbat Citeste mai mult »

 • 13 Feb. 2018 5 investitii pe care sa le faci in casa ta, rentabile pe termen lung

  Atunci cand iti amenajezi o locuinta, fie ca este abia construita, fie ca trece printr-un proces de modernizare, o amenajezi pe termen lung si foarte lung. Calitatea materialelor si a manoperei, precum si valoarea intrinseca a investitiilor, pot parea costisitoare la inceput, dar isi vor amortiza costurile in timp. Mai mult, unele astfel de investitii Citeste mai mult »

Vezi toate ›