Peste 150.000 m²
incalziti
Peste 20 terenuri
de fotbal incalzite
Peste 25 ani
experienta
ContactDespre noi

Agricultura

Pentru a accelera procesul de vegetatie in sere, solul acestora trebuie incalzit de primavara timpuriu, astfel incat procesul de vegetatie sa inceapa mai devreme pentru a obtine implicit mai multe recolte pe parcursul anului.

Sistemele de incalzire electrica alcatuite din cablurile incalzitoare DEVIflex si termostatele DEVIreg sunt ideale pentru incalzirea solului serelor datorita controlului strict al temperaturii din sol si al consumului minim de energie.

Temperatura optima din sol depinde de tipul plantei si varsta acesteia. Pentru sere temperatura tipica pentru radacinile plantelor se situeaza intre 15 – 25C. Pentru razoare de seminte si rasaduri, temperatura trebuie sa fie in jur de 30C.

Pentru a se obtine temperatura necesara in sol, trebuie instalata o putere de 75-100 W/mp. Puterea cablului incalzitor nu trebuie sa depaseasca 18 W/m pentru a nu exista riscul uscarii radacinilor in cazul unei temperaturi prea mari.

O alta aplicatie a sistemelor de incalzire electrica DEVI este favorizarea cultivarii plantelor tropicale care au nevoie de mai multa caldura decat cele obisnuite.

Vezi mai multe detalii despre incalzirea electrica a serelor.

Articole si noutati

M
E
S
A
J
x
Lasa-ne informatiile tale
iti vom raspunde in maximum 8 ore lucratoare.